Jump to content

Itt vannak az új F-One termékek

2016. 09. 06. 11:26

Az F-One cég szokásához hűen ezúttal is Mauríciuszon mutatta be promóvideóját a 2017-es kollekciót illetően. A termékek között megtalálható minden, ami szem-szájnak ingere, van dedikált példány, van jubileumi deszka, egyszóval minden, amit a világ legjobb márkájától elvár az ember.

A kite szerelmesei minden évben lélegzetvisszafojtva várják az F-One augusztusi promo videóját, amelyet a következő esztendő termékeiről forgatnak. Már maguk a termékek is parádésak, ám a videó maga is megér egy misét. Ugyanis nem máshol, mint a festői Mauríciuszon forgatták, ahogy minden évben. A videóban profi kite-osoktól láthatunk hihetetlen mozdulatokat, ám ez nem minden.

A 2017-es év termékei közül kiemelkedik a legendás kite, az F-One Bandit, amelyik idén jubilál, hiszen 10. születésnapját ünnepli. Ezen apropóból több, különböző stílusra dedikált kiteot, profi deszkákat és nagyon sokoldalú hydrofoil szárnyakat ad ki a világ egyik legjobb és legépszerűbb kite gyártója. Szóval ezért és persze a látványért is megéri megtekinteni a videót:

(Forrás: vizisportrajongo.hu;surfstation.hu/Fotó:)