Jump to content

A Szolnok a harmadik a final sixen

2016. 06. 08. 12:34

Két csalódott csapat meccsét biztosan nyerte meg a magyar csapat a Pro Recco ellen.

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája margitszigeti hatos döntőjében a harmadik helyért szállt vízbe a csalódott Szolnok, amely az elődöntőben az utolsó pillanatban kapott ki az Olympiakosz Pireusztól. Ellenfele a Jug Dubrovniktól ötméteresekkel vereséget szenvedő olasz Pro Recco volt, amely nem tudott kellő ellenállást tanúsítani, így a Szolnok szerezte meg a harmadik helyet.

A 3. HELYÉRT
SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP
–PRO RECCO (olasz) 11–7 (3–1, 1–2, 4–2, 3–2)
Hajós uszoda, 3000
néző. Vezette: Schwartz (izraeli), Naumov (orosz)
SZOLNOK:
Nagy V. – VARGA DÉNES 3, Sz. Mitrovics, Jansik D., MEZEI 1, Madaras, Vámos1. Csere: Younger 1, Kis G. 1, Gocics 1, M. ALEKSZICS 1, Varga Dániel 2. Edző: Cseh Sándor
PRO RECCO:
Viola – Prlainovics 1, Sukno, Filipovics 2, D. Pijetlovics 1, Gitto, Ivovics. Csere:AICARDI 2, Figari, Figlioli, Di Fulvio, Mandics 1. Edző: Amedeo Pomilio
Gól – emberelőnyből:
9/3, ill. 10/4
Gól – ötméteresből:
1/1, ill. –
Kipontozódott:
Gitto (28. p.)
MESTERMÉRLEG

Cseh Sándor: –
Lehet örülni, főleg úgy, hogy egyik meccsen sem kaptunk nyolc gólnál többet. Úgy játszottunk ezen a három napon, hogy akár meg is lehetett volna nyerni a BL-t, de kicsit szerencsétlenek voltunk, így csak harmadikok lettünk. Délelőtt még nem néztünk ki jól, de délutánra összekaptuk magunkat, és mindenki a közös sikerért küzdött ezen az estén.
Amedeo Pomilio: –
Egyértelműen jobban játszott nálunk a Szolnok. Nem vagyok elégedetlen a hatos döntő eredményével, a csapatom megtette, ami tőle telik. Sajnos a sport egyik legfontosabb leckéje, hogy csak a győzteseket jegyzik, erről pedig ezúttal lemaradtunk.