Jump to content

Vizes vb - Óriási az érdeklődés a záróesemény iránt

2017. 07. 26. 07:33

Alig egy óra alatt elkeltek az ingyenes jegyek a vizes világbajnokság vasárnapi látványos záróelőadásra, így az egy nappal korábbi főpróbát is megnyitják a nézők előtt.

 

A 17. FINA Világbajnokság záróeseményét a Papp László Budapest Sportarénában rendezik vasárnap. Erre a nézők hétfőn délelőttől regisztrálhattak ingyenesen. Mivel az online jegyértékesítési rendszeren keresztül alig egy óra alatt valamennyi jegy elfogyott, az előző esti főpróbát is megnyitják a közönség számára - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A vizes vb nagyszabású újcirkusz és táncprodukcióval búcsúzik, ünnepelve a sportolókat, a szurkolókat és az önkénteseket. A Müpa szervezésében megvalósuló záróünnepségen a Recirquel Társulat több mint kétszáz artistát és táncművészt megmozgató produkciója látható. Vági Bence rendezésében a mintegy negyvenperces előadásban a csodaszarvas legendája éled újra.

A záróesemény keretében a közönség válogatást láthat a világbajnokság legjobb pillanataiból, és Magyarország az est részeként köszönti a 2019-es világbajnokság szervezőjét, Dél-Koreát. A záróünnepséget az M4 élőben közvetíti.

A július 29-én szombaton 20 órakor kezdődő főpróbán is ingyenes a részvétel, a helyre szóló jegyeket erre az estére is a záróesemény weboldaláról elérhető jegyértékesítő felületen foglalhatják le a nézők. A főpróbára a jegyfoglalás szerdán 10 órától lehetséges.

A záróelőadásról további információ a https://finalshow.fina-budapest2017.com oldalon érhető el.

 

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, vizisportrajongo.hu, mti / Fotó: mti)