Jump to content

OSC: Ezek után meglátjuk, az oroszok eljönnek-e teljes létszámmal

2017. 10. 16. 16:22

Az A-Híd OSC-Újbuda pólósai fél lábbal már a Bajnokok Ligája csoportkörében érezhetik magukat, miután idegenben magabiztos győzelmet arattak a harmadik selejtezőkör főtáblára jutásért játszott párharcának első mérkőzésén a Szpartak Volgograd ellen.

A magyar csapat vezetőedzője, Petik Attila és játékosa, Erdélyi Balázs az M4 Sportreggeliben érthető magabiztossággal fogalmazott a szerdai hazai mérkőzéssel kapcsolatban.

Az orosz bajnok otthonában elért 14–7-es siker után a szakvezető szerint már az is kérdés, mennyire veszi komolyan a visszavágót az ellenfél. „Meglátjuk, ezek után az orosz csapat eljön-e a teljes létszámmal, vagy esetleg úgy gondolják, hogy vége ennek a párharcnak” – vetette fel.

Vízilabdázójával egyhangúan állították, nagyot javult a játékuk a korábbi selejtezős teljesítményükhöz viszonyítva.

Erdélyi eleve nehezebb mérkőzésre számított, de csak az első negyed igazolta az előzetes várakozásait. Bízik benne, a lényegi kérdés már eldőlt, hisz nyolc góllal kellene kikapniuk ahhoz, hogy végül ne a BL csoportkörében, hanem az Euro Kupában folytassák. „Ez semmilyen körülmények között sem történhet meg. Leszakadhat az uszoda a teteje, akkor sem” – jelentette ki határozott könnyedséggel a válogatott pólós.
(Forrás: Forrás: vizisportrajongo.hu / Fotó: mti)