Jump to content

Az OSC mindenhol az aranyért száll harcba

2017. 09. 20. 09:50

Három fronton is harcba indulnak az OSC vízilabdázói és mindenhol szeretnének a legjobbak lenni. A BL-ben az első lépéseket megtették, a hétvégén a Magyar Kupában tehetik meg ugyanezt.

 

 

 
 

 

Az OSC vízilabdacsapata mind a négy mérkőzését megnyerte a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében. "Hasznos volt, hogy tudtunk végre együtt játszani, de most sem voltunk meg mind, ketten is sérüléssel bajlódnak, vannak újak, velük is össze kell rázódni, megismerni egymást” – mondta Bisztricsányi Dávid a 73-16-os gólaránnyal megnyert seltezőkörről.Elismerte, a portugál és a bosnyák csapaton látszott, hogy nem olyan szinten játsszák a sportágat, mint mi, de a portugálok szimpatikus csapat benyomását keltették, ha így mennek tovább sok örömük lehet még a vízilabdában. „Az OSC negyedik éve mindenhol az aranyért száll harcba, bár eddig nem sikerült nyernie. Idén is elképzelhetőnek tatom akár a BL-győzelmet, de a legfontosabb, hogy ne legyen olyan meccs, amikor úgy jövünk ki a vízből, hogy nem volt esélyünk” – összegzett a kiváló játékos.

„Két olyan meccs volt, amire oda kellett figyelnünk, de hamar eldőlt hogy továbbjutunk. A spanyolok ellen az első perctől úgy álltunk oda, hogy tudassuk velük, mi vagyunk a jobbak” – mondta az ötcsapatos tornáról a csapattárs, Erdélyi Balázs.

A teljes riport az M4sport oldalán tekinthető meg. 
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, vizisportrajongo.hu / Fotó: MTI))