Jump to content

Új közösségi sportmozgalom a láthatáron

2017. 06. 19. 10:17

Lelkes amatőrök vagy a sportolást napi megváltásnak tituláló megszállottak? Ne a plázában, vagy az irodában keresd őket, hanem a sportoljma.hu-n, a legújabb és a legnagyobb sportközösségi oldalon, ahol garantáltan társra találsz az esti futáshoz.

Sportolni, jó és egészséges, ezt mindenki tudja. Ellenben azt, hogy mennyire jó megosztani valaki mással a mozgás iránti szenvedélyt, osztozni az edzés szentségében és a sikerek élményében, na azt kevesen. Pedig ez adja a sport igazi szépségét. Ezt az örök igazságot a sportoljma.hu is felfedezte, akik azért indították útjára a programot, mert szeretnék, ha minél több ember megismerkedne a sportolás örömével. „Célunk, hogy a rendszeres mozgás révén egyre többen érezzék egészségesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak magukat. Oldalunkkal szeretnénk kedvet csinálni új sportok kipróbálásához, új emberek megismeréséhez és az új élmények megosztásához” – foglalták össze a motivációjukat.

Regisztrálj, lépj be, ismerkedj és mozogj

Pontosan ennyire egyszerű. A legújabb közösségi sportmozgalom egyesíti a közösségi oldalak és a fórumok világát. Nem csak edzőstársat és új edzős csapatot ismerhetsz meg, hanem inspiráló történeteket és hasznos tippeket is kaphatsz, sőt a közelgő sporteseményekről is átlátható naptárt vezetnek.

A legjobb az egészben, hogy nincs olyan sport, amelyhez ne tartozna külön topik. Asztalitenisz, fitnesz, kerékpározás, futás, squash, kosárlabda, túrázás, lovaglás, röplabda- a teljesség igénye nélkül, csak néhány sportág, amelyeknek tucatnyi közössége várja tárt karokkal a mozogni vágyókat. Tehát, ha nincs kedved egyedül sportolni, de a lusta ígérgetőkre sincs kedved várni, a legegyszerűbb, ha kezedbe veszed az irányítást, és kipróbálod milyen is az, ha az ember hasonszőrű sportőrültekkel tölthet egy-két órát. Garantáltan rá fogsz kapni az ízére.

Az igényes, átlátható felületen a városra, kerületre, sőt még az adott kilométeren belüli sportközösségekre is rá lehet keresni, ami nagyban megkönnyíti az edzés megtervezését, és a csapattársak megközelítését is. Sőt! Te magad is létrehozhatod a saját sportközösséged, amit a sportoljma.hu folyamatosan épülő programmal, kihívásokkal és termékekkel támogat!

A programot házon belül már tesztelte a Decathlon: ennek köszönhetően már most több mint 50 működő sportközösséghez, lehet csatlakozni 21 különböző sportágban, az ország legkülönbözőbb pontjain. A programban résztvevők száma már most meghaladja a 350 főt. Cél a több száz sportközösség létrehozása a lehető legtöbb sportágat lefedve és a lehető legtöbb embert megmozgatva.

Próbáld ki az újgenerációs sportoldalt, ahol biztosan akad valaki, aki szívesen veszi, ha csatlakozol hozzá, netán rendszeres edzőstársaddá válik. És ki tudja, talán itt talál rád a szerelem, vagy az örökéletre szóló barátság, mindamellett, hogy bomba formában kezdheted a nyarat, őszt, telet vagy a tavaszt!

(Forrás: szerkesztőség)