Jump to content

Vizes vb: elégedettek eddigi szereplésükkel a magyar műugrók

2017. 07. 20. 09:43
Kelemen Ildikó, a Magyar Műugró szövetség alelnöke, versenyigazgató az M1 Vb Extra című műsorában elmondta, a közönség biztatása további lendületet adhat a fiatal magyar sportolóknak.
 

A magyar versenyzők teljesítményét értékelve kifejtette, „nagyjából, többé-kevésbe elérték a gyerekek azt, amit tudnak”. „Itt most a lányokra gondolok, elsősorban Villőre” – fűzte hozzá, majd kicsi hiányérzetének is hangot adott.

„Nagyon-nagyon sajnálom, mert ez a kézállás ugrása az egyik legjobb ugrása. Én azt gondolom, hogy egy ilyen közönség mellett biztos benne volt az a bizonyítása vágy, amitől egy kicsit megremegett a keze. Tudom, hogy ha nincs a sportban, de mégis, ha azt az ugrást megcsinálja, akkor esetleg a középdöntő összejöhetett volna” – mondta.

A többi magyar műugróval kapcsolatban megjegyezte, biztos benne, hogy számukra egy csodálatos érzés volt hazai közönség előtt versenyezni. „A közönség, azt nem is lehet leírni. Jól esett, hogy ilyen sokan kijöttek, ez nagy lendületet adhat a folytatásra.”

A szakemberrel készült interjút az M4Sporton lehet megtekinteni. 

(Forrás: Forrás:vizisportrajongo.hu, m4sport / Fotó: mti)