Jump to content

Vizes vb: Hosszú Katinka egyelőre nem árul el semmit

2017. 07. 06. 11:10

Hosszú Katinka szerdán sajtótájékoztatót tartott, amelyen több érdekességet is megosztott a nagyérdeművel, többek között az új Iron Lady kollekciót is. Azt azonban még hivatalosan nem lehet tudni, hogy mely számokban indul a közelgő világbajnokságon, jóllehet az Index már lehozta a hírt. 

 
 

A háromszoros olimpiai bajnok szerda délután sajtótájékoztatón jelentette be, hogy új megállapodást kötött az Arenával, a világ egyik legnagyobb úszómárkájával. Az eseményen mutatták be az Iron Lady új kollekcióját, amelyen a névadó sportoló tervei alapján a piros és a fekete színek dominálnak.

A sajtóbeszélgetés kikerülhetetlen témája volt a vizes-vb is, és bár hiába járt le a nevezési határidő, Hosszú Katinka nem árulta el, mely számokban áll majd rajtkőre. Sós Csaba szövetségi kapitány ugyanakkor az edzőbizottság ülése után az Indexnek elmondta, hogy Hosszú Katinka 200 és 400 méter vegyesen, 100 és 200 méter háton, 200 gyorson és 200 pillangón indul, a váltók összeállításai pedig majd a versenyek közben alakulnak ki.
(Forrás: Forrás:vizisportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: mti)